Moikka,

No niin tammikuu alkaa olemaan voiton puolella. Tuntuu et aika vaan vierii koko ajan nopeempaa ja nopeempaa eteenpäin... Kiire on vaan joka paikkaan.

Oon saanut jopa eilen vähän tehtyä koulutehtäviäkin ja lopputyötä, joka on ollut vähän jumissa täs. Ei oo oikein napannut tehdä sitä, kun loppu häämöttää. Pakkohan se on nyt alkaa innostumaan siitä, tai valmistuminen viivästyy. No jospa tää nyt lähtis tästä, kun vaan tuota vapaata ois. No talviloma on onneks tulossa täs muutaman viikon päästä et jos silloin panostais oikein kunnolla.

Oon nyt 3 kertaa käynyt ratsailla ja mukavaltahan se tuntu. Ensimmäinen kerta meni tosi hyvin. Vähän itsekin ihmettelin et ohhoh... No toinen kerta ei sit mennykään niin hyvin ja kolmas vielä huonommin. Nyt täytyy vähän kertailla noita perusjuttuja taas... Mut ihanan rentouttavaa se kyl on ja hyvää keskivartalojumppaa. Ja mahtavien eläinten kanssa olemista ja niiden hallintaa.

Terveyden kanssa on taas vähän niin ja näin. Paremminkin vois mennä, mut oon täs nyt pärjäillyt ilman lääkärissä käyntiä, vaikk se onkin suunnitteleilla. Ja kaikenlisäks meinaa nyt flunssakin yrittää iskee tässä et kovasti yritän taistella, ettei se nyt tulis ja pilais tätä...

Nyt kun vähän lämpinis tuo keli, niin voisin käydä koiran kanssa jäällä, vähän luistelemas. Mut aina on joko paljon pakkasta tai kauhee tuuli, joka estää. Ja kaikenlisäks mulla on toi palelevat jalat ongelma eli aina on varpaat jäässä vaikka mitä tekis. Ostin lämmitettävät pohjalliset ja ne on kyl kävellessä hyvät mut ratsastuksessa eivät riitä eli täytyy hankkia lämmitettävät sukatkin vielä. Mulla on siis verenkierto jaloissa ja käsissäkin ollut aina huono ja se vähän haittaa tätä talvella harrastamista ulkosalla, mut onneks on nyt keksitty näitä helpottavia keinoja siihen ja toivottavasti nyt saan avun näistä apuvälineistä tähän ongelmaan...

Mut näin tällä kertaa.....

Palaillaan taas :) Mukavaa kuun vaihdetta!