Jaahas, nyt ois koulu tältä vuodelta ohi. Oli viimeinen koulupäivä viime torstaina jossa esiteltiin kehitystehtävän suunnitelma. Meillä on kaksi ohjaaja, joista jompikumpi ohjaa työt. Meikäläisen kohdalla oikein opettajat meinas alkaa "tappalemaan" et kumpi mun työn ohjaa, mut pääsivät kuitenkin sopuun. Aihe kun koski heitä kumpaakin. Tosin toinen opettajista olisi jo minulle tuttu, joten ehkä olisin itse halunnut hänen ohjaukseen, mutta toiselta voin saada hyviä näkökulmia ja kun en vielä oikein tunne hänen metodeitaan, niin voin saada hyvinkin mielenkiintoisia kommenttenja häneltä. Et loppujen lopuksi aika sama mulle, et kuka ohjaa....

Töitä ja töitä on täs riittänyt taas ja vapaapäivistä ei ole tietoakaan. Pidin palaverin töissä ja kyselin tiimiläisten kuulumisia. Ihan hyvää palautetta sain ja että homma toimii. Eilen töissä huomasin myös yhden työntekijän asennoituneen työhönsä uudella hyvällä tavalla ja annoin hänelle siitä hyvää palautetta, kun sitä ei koskaan saa liikaa.

Oon menossa myös tutkimuksiin terveydellisistä syistä ja katsotaan, saanko apua myös olooni. Jos sais tuon terveyden taas kuntoon, niin elämä alkais hymyilemään :)

Jaahas, jos sitä alkaa valmistautumaan ruoanlaittoon. Suunnittelin myös samalla lämmittäväni kämppää, kun kerran ruokaa täytyy laittaa.Kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

Mukavaa pikkujouluaikaa kaikille!